Wie ik ben   

MIJN PROFIEL
De studie toegepaste psychologie, bij- en nascholingen, gecombineerd met een langdurige en veelzijdige arbeidservaring waarin ik steeds met en voor mensen en organisaties gewerkt heb, geven mij de mogelijkheid en het vertrouwen om mensen langs een goede weg te counsellen. Ik ben dan ook als Registercounsellor® aangesloten bij de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (https://www.abvc.nl)

Naast deze ingrediënten vormt een gezonde portie gedrevenheid en passie voor mijn werk de solide basis voor mijn eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling. Blijvend leren door bijscholing, samenwerking binnen het werkveld en het op de voet volgen van de nieuwste ontwikkelingen, stel ik als eis aan mijzelf om mijn werk optimaal te kunnen blijven uitvoeren.
Al deze facetten stellen mij in staat om een sterk analytisch vermogen met de juiste inzichten en communicatie te verbinden. Ik heb geleerd om in de spiegel te kijken, om verstand en gevoel met elkaar te verbinden en om vanuit de overtuiging te durven leven, dat niets toevallig gebeurt. 

Ik ben een no-nonsense mens met een no-nonsense aanpak.


MIJN MOTTO

Zeg wat je doet en doe wat je zegt!

 

MIJN INSPIRATIEBRONNEN
De wonderen der natuur, mijn liefde voor mijn partner, voor dieren, muziek, reizen, kunst, cultuur en het golfspel.
De foto's op deze website heb ik zelf gemaakt en zijn allen een momentopname van mijn inspiratiebronnen.

 

MIJN ATTITUDE
Ik werk vanuit een toegewijde, onbevooroordeelde empathische houding. Ik ga in mijn werk uit van de kracht in de mens, zonder daarbij diens kwetsbaarheid uit het oog te verliezen. Eerlijkheid en wederzijds vertrouwen zijn kernpunten waarop mijn samenwerking is gebaseerd. 

 

MIJN KWALITEIT
Door middel van accreditatie, intervisie, supervisie en permanente bijscholing wordt de kwaliteit van mijn werk gegarandeerd. Ik ben als geaccrediteerd Registercounsellor® lid van de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (AbvC) abvc.nl en ik ben als Registertherapeut BCZ® lid van het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) rbcz.nu.

 

MIJN ACHTERBAN
Ik werk samen met een netwerk van gelijkgestemden, partners en collega's om elkaars krachten te versterken. Daardoor kan ik de belangen van opdrachtgevers en cliënten optimaal behartigen.

 

Rating: 5 sterren
1 stem

Stel u kampt met een probleem. Zou u zich dan tot deze counsellor wenden?

Maak jouw eigen website met JouwWeb